Zübeyde Hanım Anaokulu
Fevzioğlu Mahallesi Lise Caddesi No1 Yeşilhisar/ KAYSERİ

VİZYON

Yeşilhisar’da okul öncesi eğitimin tek adresi; kalitenin ve mutlu yarınların öncüsü olan bir yuvayız.

MİSYON

Zübeyde Hanım Anaokulu olarak amacımız; okul öncesi eğitime yön vererek, okul öncesi eğitim çağına gelmiş çocuklarımızı Türk Milli Eğitiminin amaç ve ilkeleri doğrultusunda çağdaş, demokratik, özgür, kendine güvenen, üretici düşünceye sahip, bilimsel düşünebilen, mutlu, çevreyle uyumlu, yeniliklere açık, kendini iyi ifade edebilen bireyler olarak yetiştirmek ve çocuklarımıza milli değerleri kazandıran bir eğitim vermektir.

BAŞARILAR

Okulumuz Sağlık Bakanlığı ile Bakanlığımız arasında yürütülmekte olan Temiz Okul Sağlıklı Okul Projesinin başarı belgesi olan BEYAZ BAYRAK ödülünü almıştır. Aynı zamanda "BESLENME DOSTU OKUL" proje ödülünü almak içinde çalışmalara başlamıştır.

Normal Öğretim

Okulumuz 09:00-13:00 saatleri arasında eğitim vermektedir.

Servis Bilgisi

Kurumumuza ait okul servis aracı bulunmamaktadır.Servis imkanı ilçemizde mümkündür.Şehir içi öğrenci servislerini velilerimiz tercih ederlerse kolaylıkla bulabilir.

KAYSERİ MERKEZE 67 KM UZAKLIKTADIR.

Fevzioğlu Mahallesi Lise Caddesi NO:1 YEŞİLHİSAR/KAYSERİ