KADROMUZ

Nuray Esra GÜNGÖR - Müdür

1992 yılında Yeşilhisar´da doğdu.Ankara Üniversitesi Eğitim Bilimleri Fakültesinin Okul Öncesi Eğitimi Öğretmenliği bölümünden 2015 yılında mezun oldu.İlk görev yeri olan Hatay´ın Hassa İlçesinden Yeşilhisara öğretmen olarak geldi. İlçenin çeşitli okullarında öğretmen olarak çalışmıştır. İdarecilik hayatına Yeşilhisar Şehit Astsubay Oğuz Akın Halk Eğitimi Merkezinde Müdür Yardımcısı olarak başladı. Burada görev yaparken Niğde Ömer Halis Demir Üniversitesinde Eğitim Yönetimi alanında yüksek lisans eğitimine başlamıştır. Yeşilhisar Şehit Astsubay Oğuz Akın Halk Eğitimi Merkezinde Müdür Yardımcısıyken kadrolu olarak 2022 yılında Zübeyde Hanım Anaokuluna atandı. Halen aynı okulda görev yapmaktadır.